Mini ghid de maximizare a spațiului de depozitare în apartamentul tău

Mini ghid de maximizare a spațiului de depozitare în apartamentul tău

Evaluează Spațiul Actual
Începe prin evaluarea zonelor de depozitare disponibile în apartamentul tău. Fă un inventar al spațiilor neutilizate, cum ar fi sub pat sau deasupra dulapurilor. Identificarea acestor zone te poate ajuta să planifici mai bine soluțiile de depozitare.

Verifica  și Organizează

Înainte de a-ți optimiza spațiul de depozitare, este important să verifici și să-ți organizezi lucrurile. Sortează obiectele și doneaza le pe cele pe care nu le mai folosești sau de care  nu mai ai nevoie. Organizează obiectele rămase în categorii pentru a le depozita mai eficient.

Utilizează spațiul vertical

Profită la maximum de spațiul vertical al apartamentului tău prin montarea rafturilor sau a organizatoarelor suspendate. Acest lucru îți permite să depozitezi obiecte precum cărți, decorațiuni sau ustensile de bucătărie fără a ocupa spațiu valoros pe podea. Ia în considerare utilizarea rafturilor plutitoare sau a cuierelor montate pe perete pentru obiecte precum chei sau genți.
                     
Gândește multipurpose

Alege piese de mobilier care servesc dublu scop pentru a-ți maximiza opțiunile de depozitare. De exemplu, selectează o masă de cafea cu depozitare ascunsă sau un cadru de pat cu sertare încorporate. Optează pentru otomane care pot funcționa și ca containere de depozitare.

         
Folosește containere transparente

Alege containere de depozitare transparente pentru a identifica ușor conținutul fără a le deschide pe fiecare. Aceasta nu doar economisește timp, ci contribuie și la menținerea unui spațiu organizat. Etichetează containerele pentru o mai mare comoditate.

                                      
Maximizează spațiul în dulap
Organizează eficient dulapurile folosind organizatoare de dulap, rafturi pentru pantofi sau cârlige deasupra ușii. Utilizează umerașe subțiri pentru a maximiza spațiul de agățare și ia în considerare adăugarea de rafturi suplimentare sau sertare pentru depozitare adițională.
                                       
 

Creează zone
Desemnează zone specifice în apartamentul tău pentru diferite activități sau obiecte. Creează o zonă de lucru, un colț de relaxare și o zonă de luat masa. Acest lucru ajută la organizarea obiectelor tale și la exploatarea la maxim a spațiului disponibil.

Investește în mobilier economisitor de spațiu

Ia în considerare investiția în mobilier creat special pentru spații mici. Caută mese si scaune pliabile dar si mese de cafea  care pot fi ușor de depozitat  când nu sunt în uz. Optează pentru mobilier cu compartimente încorporate pentru depozitare suplimentară.
Prin urmarea acestor sfaturi și utilizarea eficientă a spațiului disponibil, poți optimiza spațiul de depozitare în apartamentul tău și poți crea un mediu lipsit de dezordine, care este atât funcțional, cât și plăcut din punct de vedere estetic.

SIGN UP ! Fi mereu la curent cu noutatile din magazin , oferte exclusive si multe alte suprize

* indicates required

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!